Platni računi

Odaberite platni račun prema svojim potrebama

Intesa platni račun sa osnovnim uslugama i Intesa Hit platni računi namenjeni su svim građanima, bez obzira na to da li imaju standardna primanja (platu ili penziju) ili ne.

Prateći paket proizvoda i usluga kreiran je sa ciljem da se nekada bazična funkcija platnih računa koja se svodila na primanje uplata i vršenje isplata podigne na viši nivo i da se našim klijentima omogući jednostavan i povoljan pristup savremenim bankarskim proizvodima i uslugama, poput kreditnih kartica, elektronskog bankarstva ili kombinacije menjačkih i štednih usluga.

  • Vrste računa
  • Dokumentacija

Intesa Hit

Inspirisani vašim potrebama kreirali smo Intesa Hit platni račun, u okviru kog, bez dodatne naknade, možete koristiti sve prednosti savremenog bankarstva.

Saznaj više

Platni račun sa osnovnim uslugama

Intesa platni račun sa osnovnim uslugama omogućava korišćenje brojnih bankarskih proizvoda i usluga, a možete da ga otvorite bez obzira na to da li ste zaposleni ili ne.

Saznaj više

Online dozvoljeno prekoračenje po platnom računu

Za situacije kada vam zatreba dodatni novac, kada vam se iznenadno ukaže prilika da obavite kupovinu ili pak kada imate neočekivane izdatke, najbrže rešenje je dozvoljeno prekoračenje platnog računa.

Saznaj više