Štednja

Sigurno mesto za vaš novac

Preko milijardu evra deponovanih sredstava i rasprostranjenost na srpskom tržištu. Uz povoljne kamate stope, i za dinarsku i za deviznu štednju, štednja u Banca Intesa Beograd pravi je izbor.

U našoj banci možete kupovati evre po povoljnijem kursu uz istovremeno oročavanje sredstava.

  • Vrste štednje

Mesec po mesec štednja

Sitnice koje štednju znače

Tu smo da vam pomognemo da uštedite novac. Sami odredite željeni datum i iznos koji će vam Banka svakog meseca prebacivati s tekućeg računa na oročeni depozit bez odlaska u ekspozituru. Svakog meseca po prijemu zarade banka će odvojiti sa strane dogovoren iznos i izvršiti uplatu na vaš štedni račun.

Saznaj više

Dinarska štednja

U našoj banci možete štedeti po povoljnijim kamatnim stopama, uz posebne pogodnosti za vaše dinarske depozite. Tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije o tome kako da upravljate svojom štednjom i da odgovorimo na sva druga pitanja u vezi sa štednim depozitima.

Saznaj više

Devizna štednja

Štednja na sigurnom mestu

Pružamo vam mogućnost polaganja deviznih sredstava na štednju i to u sledećim valutama: EUR (evro), USD (američki dolar), AUD (australijski dolar), CAD (kanadski dolar), DKK (danska kruna), JPY (japanski jen), NOK (norveška kruna), SEK (švedska kruna), GBP (britanska funta) i RUB (ruska rublja).

Saznaj više

Rentna štednja

Ostvarite dodatni prihod svakog meseca

Devizna štednja od sada i na mesečnom nivou! Svakog meseca možete podići kamatu na položeni devizni depozit. Oročite sredstva u našoj banci i svakog meseca ostvarite dodatni prihod.

Saznaj više


Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.