CAP servis

Uz sertifikovani čitač možete odmah kupovati Mastercard i Visa Inspire platnim karticama na Internetu uz dodatnu zaštitu, jer su ove platne kartice automatski prijavljene u 3DSecure programu.

Prilikom svake kupovine potrebno je da platnu karticu ubacite u čitač, a nakon toga unesite PIN koji već koristite za plaćanja, kao i za podizanje gotovine. Uputstvo za upotrebu Banca intesa čitača možete preuzeti OVDE, a uputstvo za Gemalto Ezio Club čitač možete preuzeti OVDE.

Pozivamo Vas da Mastercard i Visa Inspire platnim karticama Banca Intesa iskusite sve prednosti bezbedne kupovine na domaćim Internet sajtovima, kao i na bilo kojem web sajtu na kojem je istaknut logo Mastercard SecureCode i/ili Verified by Visa.

Od 20.04.2017. godine prilikom plaćanja na internet prodajnim mestima na kojima je istaknuta oznaka Verified by Visa i Mastercard SecureCode, imaćete mogućnost da uz novi metod zaštite, plaćanje na internetu potvrdite pomoću jednokratne lozinke koju ćete za svaku transakciju dobijati SMS-om na svoj broj mobilnog telefona. Više informacija možete saznati OVDE.


Vi uživajte u kupovini, a sigurnost prepustite nama!