Visa Internet kartica

Lako, brzo i bezbedno plaćanje na internetu

  • Pogodnosti

Visa Internet kartica namenjena je isključivo plaćanju robe i usluga na internetu, te je iz tog razloga nije moguće koristiti na POS terminalima i bankomatima i izdaje se bez PIN koda.

Visa Internet kartica omogućava vam da na internetu kupujete brzo, lako i sigurno. Potrebno je samo da se identifikujete brojem kartice, rokom važnosti i trocifrenim zaštitnim brojem (validation code) koji se nalazi na licu kartice.

Prilikom kupovine na veb sajtovima sa istaknutom oznakom Verified by Visa, plaćanje se potvrđuje pomoću jednokratne lozinke koja se za svaku transakciju dobija putem SMS-a na broj verifikovanog, to jest, potvrđenog mobilnog telefona. Više informacija o ovoj metodi zaštite možete saznati OVDE

Limit potrošnje određen je visinom raspoloživih sredstava na deviznom platnom računu. Celokupna potrošnja zadužuje devizni račun za koji je vaša kartica vezana i obračunava se u evrima. Za potrošnju u dinarima prilikom zaduženja računa primenjuje se kupovni kurs Intesa Hit za efektivu iz kursne liste Banca Intesa na dan obračuna.

Preporučujemo korišćenje Banca Intesa Internet kartice isključivo za kupovinu putem proverenih i poznatih sajtova kako biste izbegli moguće zloupotrebe.


Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.