PRESTIŽ

Ukoliko ste na putovanju, možete uživati i opustiti se uz Vašu premium karticu. Na svim LUKOIL SRBIJA benzinskim stanicama širom Srbije, prilikom kupovine brendiranih derivata EKTO dizel, EKTO plus, BMB 95, EKTO BMB-100, EKTO Sport BMB-98, Evro dizel i Evro Plus BMB 95 ostvarujete popust od 8,00 RSD, dok za kupovinu tečnog naftnog gasa TNG ostvarujete popust od 3,00 RSD po svakoj kupljenoj litri. Do kraja godine, vožnja ka željenoj destinaciji postaje još ekskluzivnija.

Prilikom odabira garderobe svetski poznatih dizajnera, u XYZ Fashion Store radnji, očekuje Vas popust od 15% na celokupan asortiman koji se ne može kombinovati sa postojećim popustima i akcijama kao i poseban tretman: lični stilista koji je samo Vama na raspolaganju u okviru private shopping posete, a koju je potrebno da najavite jedan dan ranije. Možete se prijaviti i za newsletter o novim kolekcijama i među prvima dobiti sve informacije. 

Banca Intesa Visa Infinite kao i debitne i kreditne platne kartice pomažu Vam u ostvarenju planova! Prilikom plaćanja kod velikog broja naših partnera širom Srbije, možete ostvariti popuste do 20%. 

Banca Intesa Visa Infinite kartica Vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.
Posebne pogodnosti tokom putovanja možete pogledati na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/premium-travel-benefits.html

Pogledajte koji Vas sve popusti očekuju sa Vašom premium karticom na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html 

Stanovništvo