Wiener Städtische osiguranje

Osnovano kao greenfield investicija Vienna Insurance grupe (VIG), vodeće osiguravajuće kompanije u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Wiener Städtische osiguranje posluje u Srbiji od 2003. godine. Sa 1.300 zaposlenih i više od 40 poslovnica širom zemlje, za građane i privredu ima sveobuhvatnu ponudu osiguravajućih usluga. VIG je najveća austrijska osiguravajuća kompanija, koja posluje u 25 zemalja Evrope, zapošljava oko 25.000 ljudi ima više od 20 miliona zadovoljnih klijenata.

Mešovito životno osiguranje Classic Plus

Svi volimo da se osećamo sigurno i zbrinuto, ali život je pun neizvesnosti. Svet oko nas se ubrzano menja, a rizici po zdravlje i život se uvećavaju. Zato je važno da na vreme mislite o budućnosti. Ulaganjem u životno osiguranje umanjićete posledice neželjenih događaja, pametno investirati novac i osigurati miran san.

Saznaj više

Autokasko osiguranje

Kasko osiguranje je osiguranje motornih vozila, koje vam pomaže da otklonite posledice štete na vašem vozilu i vratite automobil u prethodno stanje. Važno je da znate da ako u saobraćaju oštetite vozilo druge osobe, vaša odgovornost je pokrivena polisom osiguranja od autoodgovornosti, ali ako vašom krivicom oštetite svoje vozilo - rešenje je kasko osiguranje.

Saznaj više

Osiguranje domaćinstva

Uz osiguranje kuća, stanova nudimo vam mogućnost da obezbedite finansijsku podršku u slučaju iznenadnih događaja koji mogu da ugroze vašu imovinu. Uz polisu Wiener Städtische osiguranja najkraći je put ka izlasku iz neželjene situacije i povratak imovine u pređašnje stanje.

Saznaj više

Putno osiguranje

Putno osiguranje pruža efikasnu i profesionalnu pomoć u iznenadnim situacijama koje vas i vaše najmilije mogu zadesiti na putu ili tokom boravka u inostranstvu. Traženje pomoći i pokrivanje medicinskih i drugih usluga u inostranstvu mogu biti veoma skupi i komplikovani. Uz polisu Wiener Städtische putnog osiguranja obezbeđujete da navedene troškove, u slučaju neželjenih dešavanja, umesto Vas, pokrije osiguranje.

Saznaj više

Riziko Životno osiguranje

Riziko osiguranje je proizvod životnog osiguranja koji pokriva samo slučaj smrti. Nema karakter štednje i ugovara se na određeni rok trajanja. Ovo osiguranje služi isključivo za obezbeđivanje vašeg kredita.

Saznaj više

Osiguranje otplate kredita

Osiguranje otplate kredita namenjeno je klijentima banke koji koriste keš ili refinansirajuće kredite i žele da obezbede finansijsku podršku ako zbog životnih okolnosti više ne budu u mogućnosti da izmiruju obaveze po kreditu. Pruža nekoliko pokrića i obuhvata neželjene situacije koje mogu uticati na izmirenje vaših obaveza po kreditu i ugroziti finansijsku stabilnost vas i vaših najmilijih.

Saznaj više

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje pruža obezbeđuje efikasnu zdravstvenu zaštitu i pokriva troškove najkvalitetnijeg lečenja u zdravstvenim ustanovama.

Saznaj više