Generali Osiguranje Srbija

Generali Osiguranje Srbija je na domaćem tržištu osiguranja najveća osiguravajuća kompanija sa stranim kapitalom i lider u životnom i zdravstvenom  osiguranju. Član je Generali grupe koja zauzima vodeću poziciju u Evropi. Ambicija Generali Osiguranja Srbija je da kroz razvijenu distributivnu mrežu klijentima nudi inovativna rešenja prilagođena njihovim potrebama i tako postane njihov doživotni partner.  Generali Osiguranje Srbija je prva Family Friendly finansijska organizacija u Srbiji, a od 2017. godine je deo globalne inicijative The Human Safety Net u sklopu koje  sprovodi program za porodice koji promoviše pravo sve dece na jednake životne šanse.

Osiguranje otplate stambenih kredita

Uz pomoć stambenog kredita ste se skućili i napravili svoj dom. Tokom njegove otplate desiće se mnoge lepe stvari, ali će možda biti i onih izazovnih i zato je važno da budete sigurni i zaštićeni.

Saznaj više

Kasko osiguranje

Upravo kupujete nov automobil i već vas brine trenutak kada ćete vašeg “ljubimca” morati da ostavite “samog”, tokom noći, na nekom mračnom parkingu? Već ste ponosni vlasnik četvorotočkaša ali strepite od nesavesnih vozača u saobraćaju ili obesnih postupaka nepoznatih prolaznika nad vašim parkiranim vozilom? Ovo osiguranje je baš za vas!

Saznaj više

Osiguranje stambenih objekata

Kuća, stan, dom… je naš zamak i tvrđava ali… da li je i podjednako siguran? Često se pitate da li ste isključili sve električne aparate, da li su elektro i vodoinstalacije dovoljno pouzdane u našem domu? A tek kod komšije? Sva ova pitanja postaju još neprijatnija ako se iznenada pojave u najnezgodnijem trenutku – kada smo daleko od kuće, na godišnjem odmoru… Ovo osiguranje je baš za vas!

Saznaj više

Međunarodno putno osiguranje

Pasoš, novčana sredstva, odobren godišnji odmor, izabrana destinacija, dobra volja i širok osmeh na vašem licu… Sve je tu. Polisa putnog osiguranja? Ne dozvolite da vam ova slučajno propuštena “sitnica” naruši zasluženi odmor i opuštanje… Ova polisa je za vas!

Saznaj više

Riziko Životno osiguranje

Osiguranje života korisnika kredita

Prilikom kreditiranja stanovništva, posebno kod stambenih kredita, poslovna politika mnogih banaka uključuje i uslov da korisnik kredita za vreme otplate bude životno osiguran, odnosno da zaključi riziko osiguranje. U drugim slučajevima ono je opciono, ali uglavnom uz određene benefite što se tiče odobravanja uslova kredita. Pored toga što riziko osiguranje može biti uslov za dobijanje kredita ili ne, sa njime se obezbeđuje i finansijska sigurnost porodice korisnika kredita. Za te potrebe je kreirano posebno osiguranje života korisnika kredita sa opadajućim sumama osiguranja, koje prate ostatak glavnice duga po kreditu. Podižete stambeni kredit na duge staze, a sigurnost i dobrobit porodice vam je na prvom mestu? Ovo osiguranje je baš za vas!

Saznaj više

Štedno Životno osiguranje

Životno osiguranje sa štednom komponentom

Imate li polisu životnog osiguranja, jedinog proizvoda osiguranja koje osim sigurnosti pruža i mogućnost da uštedite? Više od 90% građana Republike Srbije će negativno odgovoriti na ovo pitanje, ali ako ste među njima – obavezno pročitajte nastavak ovog teksta!

Saznaj više