Potrošački krediti za finansiranje školovanja studenata SMATSA Vazduhoplovne akademije u Vršcu

U želji da mladima olakša sticanje željenog obrazovanja i put do profesionalog ostvarenja, Banca Intesa nudi kredit za finansiranje školovanja budućih polaznika SMATSA Vazduhoplovne akademije.

SMATSA Vazduhoplovna akademija (SAA) posluje u sklopu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore SMATSA d.o.o i poseduje veliko iskustvo u školovanju pilota i kontrolora letenja.

Centar za obuku pilota SMATSA Vazduhoplovne akademije u Vršcu je jedan on najvećih i najcenjenijih centara za obuku pilota u Evropi. U poslednjih 60 godina, preko 2000 pilota je završilo obuku na SMATSA akademiji i kao uspešni piloti lete za preko 30 svetskih kompanija. Uslovi školovanja u Vršcu su posebni: akademija ima svoj aerodrom sa 1700 km2 vazdušnog prostora određenog samo za obuku, kontrolni toranj, moderan simulator letenja i obnovljenu flotu sastavljenu od 20 letelica tipa Cessna 172S, Cessna 172N i Cessna 310.

Centar za obuku kontrolora letenja SMATSA Vazduhoplovne akademije u Beogradu već 50 godina školuje kontrolore letenja koji rade za ATM provajdere širom sveta. Posao kontrolora letenja je težak i zahteva visok nivo znanja, snalažljivosti i odlučnosti. Iz ovih razloga, SMATSA obučava samo kandidate koji prođu rigorozan proces selekcije. Nastavni centar akademije poseduje iskusan nastavni kadar i modernu opremu, zahvaljujući čemu su budući kontrolori letenja pripremljeni na najbolji mogući način.

Saznajte više o školovanju pilota i kontrolora letenja na www.saa.rs

Deo vrhunske akademije možete postati uz pomoć Banca Intesa kredita sa ili bez hipoteke. Korisnici kredita mogu biti klijenti koji primaju zaradu ili penziju preko platnog računa u Banca Intesa.

Zahtev za kredit možete podneti u Banca Intesa ekspoziturama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Somboru, Subotici, Vršcu, Kraljevu, Užicu, Vranju i Jagodini. Za više informacija u vezi kreditiranja možete se obratiti kontakt centru Banca Intesa na 011 310 88 88

  • Vrste kredita