Online keš kredit

Keš kredit bez odlaska u ekspozituru i bez dodatne dokumentacije, putem Intesa Online elektronskog bankarstva!

 

Kroz nekoliko jednostavnih koraka podnesite zahtev za Intermezzo, Laki Keš ili Senior Keš gotovinski kredit pod povoljnijim uslovima koji važe do 31.5.2021. godine putem Intesa Online usluge i za 15 minuta* novac može biti na vašem platnom računu:

  1. Prijavite se u Intesa Online elektronsko bankarstvo i pristupite stranici Katalog proizvoda/Ponuda za mene
  2. Odaberite vrstu keš kredita
  3. Odredite iznos i rok otplate kredita i kliknite na dugme Izračunaj. U okviru iste stranice biće vam prikazani svi uslovi kredita (kamatna stopa, visina vaše mesečne rate itd.)
  4. Proverite lične podatke, a zatim se opredelite na koji način želite da budete obavešteni o statusu vašeg zahteva (e-mail ili sms)
  5. Podnesite zahtev tako što ćete kliknuti na dugme Podnesi zahtev, a nakon toga u polje Jednokratna lozinka uneti lozinku iz SMS-a (ukoliko koristite SMS OTP kod), odnosno u polje Referenca unesite lozinku koju ste dobili u okviru aplikacije Intesa Mobi / mToken (ukoliko koristite mToken)
  6. Sačekajte odobrenje zahteva, do 15 minuta*
  7. Potvrdite realizaciju Online Keš kredita, tako što ćete nakon primljenog obaveštenja o statusu vašeg zahteva, u okviru Intesa Online, opcija Katalog proizvoda/Moji zahtevi kliknuti na opciju Prihvatam i novac je na vašem platnom računu


Maksimalni iznos Online keš kredita je 600.000 dinara. Sve možete obaviti online putem, bez ijednog odlaska u ekspozituru!

 

Ukoliko do sada niste aktivirali Intesa Online uslugu, možete to učiniti u najbližoj ekspozituri Banca Intesa i postati korisnik brojnih pogodnosti našeg elektronskog bankarstva.

*Čekanje na odgovor može biti i duže od 15 minuta, u slučaju da je zahtev za kredit podnet u periodu od 22 do 06h, ili ukoliko je neophodna dodatna analiza kreditnog zahteva.

Stanovništvo