KEŠ KREDITI

Svaki novi dan pruža nove prilike za ispunjenje vaših želja i ostvarenje planova, a na vama je samo da odlučite da li želite i da ih iskoristite. Čak i u slučaju da vam se ukaže prilika, ali su vam potrebna dodatna sredstva kako biste je ostvarili, ne morate je propustiti. Na raspolaganju vam je naša podrška i široka ponuda keš kredita prilagođena, upravo, vašim potrebama.

 

ONLINE KEŠ KREDITI

Kroz nekoliko jednostavnih koraka, bez odlaska u banku, možete podneti zahtev za Intermezzo, Laki Keš ili Senior Keš gotovinski kredit pod povoljnijim uslovima koji važe do 31.5.2021. godine putem Intesa Online usluge elektronskog bankarstva i za 15 minuta* novac može biti na vašem platnom računu. Ukoliko imate Intesa Online uslugu elektronskog bankarstva a niste je dugo koristili, možete je reaktivirati u samo nekoliko koraka bez odlaska u Banku. Pogledajte uputstvo za reaktivaciju.
 
 
 Želite kredit, a nemate Intesa online?

Ostavite nam vaše podatke u okviru kontakt forme, a naš savetnik će vas pozvati u najkraćem mogućem roku, pripremiti vam i poslati ponudu prilagođenu vašim planovima i mogućnostima, a dovoljno je da samo jednom dođete u banku, kako biste potpisali dokumentaciju, i novac odmah nakon toga može biti na vašem platnom računu.

3816

Popunjavanjem i slanjem kontakt forme, saglašavate se sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja vebsajta Banca Intesa.


LAKI KEŠ KREDIT


Ukoliko vam se pojavi nepredviđeni trošak za koji vam je brzo potrebna manja količina novca, podnesite zahtev za Laki keš kredit, koji možete brzo dobiti, ali i otplatiti, po fiksnoj kamatnoj stopi.

INTERMEZZO KREDIT


Kada vam je potrebna dodatna sigurnost kako biste znali da ćete moći i da otplatite kredit i da pokrijete nepredviđene troškove u toku otplate, Intermezzo keš kredit vam nudi mogućnost pauziranja otplate vaše mesečne rate.

Detaljnije >>

SENIOR KEŠ KREDIT


Ukoliko su vam potrebna dodatna sredstva, podnesite zahtev za Senior keš kredit, koji vam je na raspolaganju uz fiksnu kamatnu stopu, a imate pravo i na polisu životnog osiguranja do kraja perioda otplate.

ONLINE KEŠ KREDIT


Kredit prilagođen vama i vašim potrebama, bez odlaska u banku, a novac može biti na vašem računu i za 15 minuta.


Stanovništvo