E-mail

Zajedno s vama čuvamo prirodu. Zato smo pokrenuli servis slanja mesečnih izvoda kreditnih kartica na imejl adrese korisnika. Banca Intesa kontinuirano učestvuje u inicijativama koje doprinose očuvanju i zaštiti životne sredine.

Prednosti dobijanja mesečnog izvoda putem imejla su višestruke:

  • Mesečni izvodi se mogu arhivirati i čuvati u elektronskoj formi, što omogućava efikasnije praćenje potrošnje i bolje upravljanje raspoloživim sredstvima
  • Brži i jednostavniji uvid u promet i stanje po kreditnim karticama

Podaci i izgled mesečnog izvoda kreditnih kartica koji se šalje putem imejla identični su izvodu koji se dobija poštom na kućnu adresu.

Da biste dobili svoj izvod kreditne kartice na imejl adresu, potrebno je da u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa prijavite svoju imejl adresu i zahtevate aktiviranje ove usluge.

Korišćenjem ove usluge direktno se uključujete u našu inicijativu i dajete doprinos očuvanju životne sredine i poboljšanju kvaliteta života.

Sve informacije o elektronskom bankarstvu za fizička lica možete dobiti pozivom kontakt centra na broj 011/310 88 88, radnim danom od 08.00 do 21.00 i subotom od 09.00 do 14.00.