Devizni poslovi

Transfer novca


Obezbeđujemo izuzetno brz i siguran bezgotovinski prenos novca, bilo da je reč o deviznim prilivima u korist naših građana ili deviznim plaćanjima prema korisnicima u inostranstvu. Naša najznačajnija prednost jeste dostupnost koju omogućava široka mreža ekspozitura naše banke širom zemlje, kao i izuzetno razvijena korespondentska mreža u inostranstvu.

Korišćenjem prijem novčanih sredstava iz inostranstva  kao najefikasnijeg i najsigurnijeg instrumenta međunarodnog platnog prometa, sredstva iz inostranstva su vam dostupna po najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku, a instrukcije možete dobiti na svim šalterima Banke ili pozivom našeg kontakt centra. Sredstva iz inostranstva isplaćujemo u valuti u kojoj je novac poslat ili u dinarima, a takođe se možete odlučiti i za konverziju u neku drugu valutu. Na ovaj način iz inostranstva možete primiti novčani poklon ili pomoć ili priliv po drugom osnovu, uz povoljnu proviziju.

Express to Family


Slanje novca iz Italije u Srbiju do 5.000 evra – brzo, jednostavno i povoljno*

Upoznajte Express to Family, uslugu namenjenu italijanskim ili stranim državljanima (fizičkim licima) sa prebivalištem u Italiji, koja omogućava slanje novca članovima porodice, prijateljima i poznanicima u zemlje u kojima posluju banke članice Grupe Intesa Sanpaolo.
Kliknite ovde za više informacija.

Devizne penzije


Svima koji su pravo na penziju ostvarili u inostranstvu obezbeđujemo brzu i sigurnu isplatu penzija. Isplatu deviznih penzija vršimo istog ili narednog dana kada sredstva stignu u našu banku, uz minimalnu proviziju. Penzija se može podići u valuti u kojoj je primljena iz inostranstva ili u dinarima.

Ino-čekovi


Putem široke korespondentske mreže možemo izvršiti naplatu svih vrsta ino-čekova (putničkih, penzionih, bankarskih...) od inostranih izdavaoca uz povoljnu proviziju.

Menjački poslovi


Menjački poslovi obuhvataju otkup i prodaju efektivnog stranog novca bez provizije.