Stanovništvo

U oblasti poslovanja sa stanovništvom zauzimamo vodeću poziciju na srpskom tržištu i pouzdan smo partner za više od 1,5 miliona građana Srbije. Posvećenost klijentima demonstriramo širokom lepezom kreditnih i depozitnih proizvoda i usluga skrojenih prema njihovim potrebama. Kontinuirano širenje i unapređenje ponude u pogledu cena i kvaliteta usluge vodeći je princip našeg poslovanja.

Elektronsko bankarstvo, novi proizvodi i usluge u našoj ponudi, korisnički servisi i Call centar potvrđuju našu posvećenost i angažovanje zaposlenih na zadovoljenju potreba klijenata. Gradeći koncept usluge sve na jednom mestu, prva smo banka koja je u svoje ekspoziture uvela usluge osiguranja, brokerske usluge i lizing i razvila mrežu savremenih specijalizovanih centara za stambene kredite – Intesa Casa. Podatak o postojanju više od 150 ekspozitura u preko 10 mesta u Srbiji potvrđuje da je naša banka prisutna gde god to klijenti zahtevaju.

Pored vodeće pozicije u poslovanju sa stanovništvom i privredom, naša banka je i lider u elektronskom bankarstvu i platnim karticama. Naš paket usluga elektronskog bankarstva najsavremeniji je u zemlji, uveli smo MasterCard na domaće tržište, izdali prvu Visa čip karticu na Balkanu i u Srbiju vratili najprestižniji svetski kartičarski brend – American Express.

Osluškujući narastajuće potrebe tržišta, nastavljamo da obogaćujemo svoj portfolio proizvoda, dok naši zaposleni čine sve kako bi izašli u susret svakom klijentu. Naša stabilnost, pouzdanost i strategija koja se pre svega fokusira na zadovoljstvo klijenata pružaju nam mogućnost da sa sigurnošću gledamo u budućnost.