Elektronsko poslovanje

Poslujte brzo, sigurno i efikasno

U današnjem svetu brzih komunikacija sve više preduzeća se opredeljuje za obavljanje svakodnevnih finansijskih transakcija elektronskim putem. Kako bismo na najbolji način odgovorili na vaše potrebe za ovim savremenim načinom poslovanja, nudimo vam veliki broj proizvoda koji će vam smanjiti obim posla, povećati efikasnost u poslovanju i uštedeti vreme i novac.

  • Vrste usluga

Elektronsko bankarstvo - BizOnline

Neka vaše poslovanje bude organizovano efikasnije i udobnije

Elektronsko poslovanje pruža mogućnost poslovnim ljudima da organizuju svoj biznis efikasnije i neuporedivo udobnije. Uz našu pomoć vašim sredstvima možete upravljati brže i jeftinije elektronskim putem, bez odlaska u banku, 24 sata, 7 dana u nedelji, uz popust od 50% i više na bankarsku naknadu za dinarska plaćanja, odnosno do 9% popusta za devizne transakcije.

Saznaj više

Mobilno bankarstvo - BizMobi

BizMobi aplikacija omogućava svakodnevnu kontrolu finansija vaše firme putem mobilnog telefona, gde god da se nalazite.

Saznaj više

E-commerce

Jednostavna i pouzdana naplata putem interneta

E-commerce servis vam omogućava prodaju proizvoda/usluga kroz prihvatanje uplata platnim karticama iz sistema VISA i MasterCard na Vašem internet prodajnom mestu. Tehnički i bezbednosni aspekti servisa su kreirani kako bi korisnici bili u mogućnosti da se na jednostavan i bezbedan način uključe u savremene svetske tokove i iskoriste prednosti globalizacije svetskog tržišta.

Saznaj više

SMS i E-mail

Porukom do informacije o stanju na računu

Na raspolaganju vam je SMS usluga za proveru stanja po vašem tekućem računu.

Saznaj više

Prihvatanje platnih kartica

Banca Intesa vam omogućava prodaju proizvoda/usluga kroz prihvatanje platnih kartica na POS terminalu iz sistema Visa, MasterCard/Maestro, Dina i American Express.

Saznaj više