VISA PLATINUM BUSINESS KARTICA

Visa Platinum Business kartica vam nudi privilegije i dodatne pogodnosti posebno dizajnirane da odgovore na vaše specifične potrebe i olakšava vaš radni dan pun svakodnevnih izazova. Zajednički je imenitelj uspešnih poslovnih ljudi i poštuje Vaše profesionalne standarde.

Ova prestižna biznis kartica štedi vaše vreme i pomaže vam da bolje i sigurnije upravljate svojim novcem i otvara vrata sveta u koji mogu da zakorače samo odabrani.

REZERVISANO ZA ODABRANE

LOUNGE KEY

Vaš posao zahteva česta putovanja, zato je vrlo važno da aerodrom za vas bude oaza mira, gde se u udobnoj fotelji možete usredsrediti i pripremiti za vaše najvažnije poslove tog dana. Ova kartica vam otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u više od 450 gradova širom sveta, za neograničen broj poseta. Dovoljno je da pokažete svoju Banca Intesa Visa Platinum Business karticu i sa sobom možete da uvedete koga god poželite, uz posebno samo za vas ugovorenu doplatu po pratiocu.

Za više informacija posetite LoungeKey vebsajt ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa Google Play ili App Store. Pristupite linku u nastavku. Ako ste već registrovani, potrebno je da ponovo kreirate nalog.

BANCA INTESA VISA PLATINUM BUSINESS:
www.loungekey.com/BancaIntesaBeograd-VisaPlatinumBusiness

SPEED PASS

Vaše vreme je izuzetno dragoceno, zbog toga vas ova kartica odvodi na „brze trake“ na više od 270 aerodroma širom sveta, što podrazumeva:

 • brzi ček in i pasošku kontrolu,
 • prioritet u redu za šalter,
 • organizaciju transfera sa aerodroma,
 • pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske.

Rezervišite uslugu tri dana pre korišćenja na https://www.airportspeedpass.com i ostvarite popust na regularnu cenu. Iznos popusta, koji vam obezbeđuje Visa Platinum Business kartica, možete pogledati na navedenom linku iznad.

SPOKOJSTVO PUTOVANJA ŠIROM SVETA

Kada putujete, osiguranje je jedna od najvažnijih stvari koju možete poneti sa sobom. Zato smo za vas uz Visa Platinum Business karticu obezbedili internacionalno medicinsko i putno osiguranje koje važi u celom svetu i, ukoliko zatreba, pokriva:

 • medicinsku pomoć i asistenciju u inostranstvu u slučaju iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja,
 • troškove bolničkog lečenja za vreme putovanja za najmanje 72 sata neprekidnog boravka u bolnici,
 • hitne medicinske pomoći za povrede nastale rekreativnim bavljenjem skijaškim sportovima (skijanje i snoubording).
Ovo osiguranje, takođe, pokriva:

 • kašnjenje ili otkaz leta,
 • propuštene konekcije,
 • kašnjenje ili gubitak prtljaga,
 • nezgode u javnom prevozu u inostranstvu.

Osigurajte sebe i do pet članova vaše porodice, uključujući bračnog ili vanbračnog druga i decu do 18 godina starosti, koji putuju sa vama kao nosiocem kartice ukoliko ih prijavite osiguravajućoj kući pre putovanja.

OSIGURANJE OD ZLOUPOTREBE

Osiguranje od zloupotrebe korišćenja ove kartice od strane zaposlenih omogućava vašoj kompaniji (pravnom licu, preduzetniku) potpunu sigurnost i bezbednost od neautorizovanog korišćenja Banca Intesa Visa Platinum Business kartice.

JOŠ JEDAN PROFESIONALAC U TIMU

Vaš profesionalni pristup zahteva analizu i izveštavanje i u ovoj oblasti. Veb aplikacija Visa IntelliLink za pravna lica i preduzetnike omogućava vam pristup sveobuhvatnom i lakom za korišćenje setu grafičkih tabela i izveštaja koji podatke o transakcijama pretvaraju u poslovne analize i pokazatelje. Ovaj napredni poslovni alat dizajniran je da Vam pomogne i pojednostavi efikasno upravljanje troškovima vaše Banca Intesa Visa Platinum Business kartice, pri čemu vam opcije kao što su Kategorizacija troškova i Notifikacije o transakcijama omogućavaju da pratite promet ostvaren ovom karticom. Na raspolaganju su vam interaktivni izveštaji zahvaljujući kojima možete da pratite transakcije prema: vrsti troška, kartici, ličnim kategorijama.

Da biste se prijavili za ovu uslugu, potrebna vam je važeća Banca Intesa Visa Platinum Business kartica. Registracija je jednostavna i možete je obaviti preko linka https://register.intellilink.visa.com/intesaplatinumbusiness.

PODRŠKA KADA ZATREBA

Kada ste na putu možete računati 24 sata na pomoć pri rešavanju problema u slučaju saobraćajnih nezgoda i kvarova na vozilu, koju vam obezbeđuje Banca Intesa Visa Platinum Business kartica.

Kao vaš prijatelj u nevolji, omogućava vam pomoć i pokriće nenadanih troškova na putu za tri slučaja godišnje, poput pružanja servisnih informacija, besplatnog prevoza vozila u slučaju saobraćajne nezgode do najbližeg servisa na teritoriji Srbije i Evrope, prevoza vozača i putnika do odredišta. U okviru iznosa predviđenih paketom, u Evropi i Srbiji, možete očekivati popravku vozila u slučaju manjeg kvara, kao i prevoz vozila u slučaju kvara. Paket asistencija je vezan za fizičko lice dok aktivno upravlja vozilom, koje je predmet asistencije.

Kada vam zatreba, pomoć jednostavno možete zatražiti 24/7. Prijavite slučaj odmah po nastajanju, pozivom na broj telefona +381 11 655 65 29 i pratite uputstva operatera.

GLOBALNA PODRŠKA

Stalna dostupnost novca vama je neophodna. Da bi vam sredstva bila na raspolaganju, čak i u nekim nepredviđenim situacijama, gde god da se nađete, možete računati na 24/7 podršku našeg kontakt centra sa posebno obezbeđenim brojem telefona: +381 11 310 88 33. Prijavite eventualni gubitak ili krađu vaše kartice i ona će biti blokirana odmah, a u bilo koje doba dana jednim pozivom možete dobiti informacije o stanju na računu vaše kartice.

Ukoliko ste u inostranstvu, karticu možete blokirati i pozivom centra globalne Visa podrške, na 24/7 dostupne brojeve telefona sa linka https://cardholderbenefitsonline.com. U tom slučaju će vaša kartica biti blokirana za 30 minuta. Novac vam, takođe, može biti hitno isplaćen na više od 270.000 lokacija širom sveta. Više informacija o ovoj pogodnosti na https://rs.visa.com.

ZADOVOLJSTVA DOSTUPNA IZUZETNIMA

Kupovina ili putovanje za vas može biti više od očekivanog zahvaljujući Platinum internacionalnom i lokalnom programu benefita i popusta.

Banca Intesa Visa Platinum Business kartica vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.

Očekuju Vas, takođe, odlični popusti i pogodnosti na brojnim prodajnim mestima u Srbiji o čemu se možete informisati na https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html


SLOBODA RASPOLAGANJA

Plaćajte Banca Intesa Visa Platinum karticom u zemlji i inostranstvu, putem interneta i na prodajnim mestima obeleženim Visa znakom. Iskusite jednostavnost beskontaktnog plaćanja, a možete podizati i gotovinu na bankomatima.

Na svoju Visa Platinum karticu možete, po ličnom izboru, ovlastiti neograničen broj dodatnih korisnika, koji ce uživati u istim benefitima obezbeđenim za osnovnu karticu.

Za više informacija obratite se nadležnoj kontakt osobi u Banca Intesa ili pozovite +381 11 310 88 33 za Vas posebno obezbeđen 24/7 broj telefona.

Usluge koje obezbeđuje VISA kartičarska organizacija prezentovane su na zvaničnoj internet stranici: www.rs.visa.com i podložne su promeni.

Pogledajte detaljne uslove proizvoda na linku.