Verujemo da su otvorena komunikacija, uvažavanje mišljenja klijenata i uzajamno poverenje ključne vrednosti u poslovanju, koje treba neprekidno negovati i razvijati.
Briga o korisnicima je jedan od najznačajnijih postulata poslovanja naše Banke. Pre nekoliko godina pokrenuli smo projekat „Slušamo Vas 100%“, sa namerom da bolje razumemo Vaše potrebe i želje.

Slušajući ono što Vi imate da kažete o našim proizvodima i uslugama, pruža nam se mogućnost da stalno poboljšavamo kvalitet, kao i da bolje upoznamo i razumemo Vaše potrebe, kako bismo našli najbolji mogući način da na njih odgovorimo.

Nastojimo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, razrešimo nedoumice i uvažimo primedbe koje imate u vezi poslovanja sa nama kao Bankom. Cilj nam je da, zajedno sa Vama, stvorimo još bolje uslove za uspostavljanje dugoročnih partnerskih odnosa.

Kako bismo zajedno ostvarili ovaj cilj, važno je da znamo da li ispunjavamo Vaša očekivanja i potrebe, koliko ste zadovoljni našim proizvodima i pažnjom koju Vam ukazuju naši zaposleni.

U skladu sa željom da ostvarimo ovaj cilj, sprovodimo i različite tipove istraživanja zadovoljstva klijenata, putem web intervjua, telefona i sms-a, pa Vas molimo da ukoliko budete kontaktirani radi učestvovanja u tom tipu istraživanja, odvojite malo vremena i odgovorite na anketu.

Pitajte. Vaša pitanja nas čine boljim!
  • Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa našim proizvodima i uslugama, budite slobodni i pitajte nas!
  • Podelite sa nama Vaše mišljenje, kažite nam sa čime ste zadovoljni, a šta biste voleli da promenite.
  • Imate pohvale? One nas motivišu da unapređujemo svoj rad!
  • Ili pak prigovor? Pružite nam priliku da to ispravimo!

„Slušamo Vas 100%“ podrazumeva da smo Vam na raspolaganje stavili sve kanale komunikacije. Bilo da se radi o pitanju, predlogu, pohvali ili prigovoru, možete nam ih uputiti na sledeće načine:
SajtKontakt forma »
Elektronskom poštom na adresu:kontakt@bancaintesa.rs
Kontakt centar +381 11 310 88 88 **
MrežaU svim ekspoziturama Banke »
Poštom na adresuBanca Intesa ad Beograd
Odeljenje za upravljanje zadovoljstvom klijenata
ul. Milentija Popovića 7b
11070 Novi Beograd

** Kontakt centar

  • Na broju 011/ 310 88 88 možete dobiti informacije o svim proizvodima i uslugama Banke, bilo preslušavanjem govornog automata, ili u direktnom razgovoru sa agentom Kontakt Centra. Radno vreme Kontakt Centra: radnim danima od 08 do 21h i subotom od 09 do 14h.
  • Broj 011/ 310 88 77 namenjen je pravnim licima. Na ovom broju možete proveriti stanje na računu Vaše firme ili kroz razgovor sa agentima dobiti tehničku podršku za elektronsko bankarstvo.
  • Broj 011/ 301 01 60 namenjen je korisnicima naših platnih kartica koji na ovaj način, 24h dnevno, mogu dobiti sve informacije o svojim karticama ili izvršiti blokadu kartice ukoliko su je izgubili ili je ukradena.

Stanovništvo