It's time for sharing time

Kreirali smo za vas potpuno novi koncept ekspoziture za novi doživljaj banke. U modernom ambijentu, želimo da vam pružimo još viši kvalitet usluge, da vam obezbedimo komfor, kako biste se osećali prijatno, kao kod kuće.

U našim ekspoziturama želimo da vam pored bankarskih usluga pružimo i nešto više. Naše ekspoziture postaju mesta u kojima organizujemo razne događaje, gde se družimo i razmenjujemo ideje. Mesta gde želimo vredne trenutke da podelimo s vama.

Posetite nas u našim novim ekspoziturama.

Nova ekspozitura za novi doživljaj banke

It's time for football

Ekspozituru na Vračaru, u ulici Bore Stankovića 9, pretvorili smo u jedan sportski ambijent, odličan za gledanje fudbalske utakmice. Pobednicima kviza koji smo organizovali za korisnike Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica omogućili smo da prate uživo meč između Totenhema i Crvene zvezde uz igranje Sony Playstation-a i stonog fudbala, a specijalan gost iznenađenja je bio Dušan Savić, legenda Crvene zvezde.

Na taj način smo svi imali priliku da doživimo banku iz nekog sasvim drugačijeg ugla, a ceo događaj je simbolično nazvan "It's time for football". U galeriji ispod pogledajte deo atmosfere.

It's time for football

It's time for a book

Za decu naših klijenata, organizovali smo druženje sa Urošem Petrovićem, piscem knjige "Zagonetna potraga" u našoj ekspozituri na Vračaru. Dečji smeh i praznična atmosfera pretvorili su našu ekspozituru u mesto susreta dece i sveta umetnosti, a praznične čarolije upotpunili su paketići za naše goste i druženje sa Deda Mrazom.

"It's time for a book" je još jedan u nizu događaja koje organizujemo u okviru projekta "It's time for sharing time" sa ciljem da kroz različite incijative naši klijenti dožive ekspoziture na drugačiji način.

It's time for a book

Stanovništvo