Aktuelna situacija stavila je pred nas novi, najvažniji izazov ikada, da zaštitimo vaše zdravlje i zdravlje naših zaposlenih. Trudimo se da iz dana u dan sve bolje odgovorimo ovom važnom zadatku i omogućimo vam da naše usluge koristite na što bezbedniji način.

Putem naših aplikacija digitalnog bankarstva sve vaše transakcije možete obavljati u udobnosti svoga doma, a bilo da ste do sada već koristili usluge elektronskog bankarstva ili ne, sada možete da ih aktivirate ili reaktivirate i bez odlaska u banku.

Kad god vam zatreba gotovina, na raspolaganju su vam naši bankomati, a ukoliko je neophodno, možete posetiti i naše ekspoziture, koje vam u velikom broju ostaju dostupne uz prilagođeno radno vreme.

Kako bismo vam dodatno olakšali poslovanje sa bankom, svakodnevno se trudimo da vam omogućimo da još veći broj naših usluga obavljate iz svog doma, te vas pozivamo da redovno pratite ovu stranicu na koju ćemo postavljati sve aktuelne informacije vezane za dostupnost naših usluga, kao i novine koje smo pripremili u našoj ponudi.

Stanovništvo