Kreditne kartice

Koju god Banca Intesa kreditnu karticu da odaberete obezbediće vam sledeće pogodnosti:

 • Plaćanje na rate bez kamate na više od 6.000 prodajnih mesta u zemlji.
 • Odloženo plaćanje bez kamate
 • Plaćanje kroz model revolving kredita
 • Godišnju članarinu ne plaćate na kreditne kartice koje dobijete u okviru Intesa HIT platnog računa, jer su deo paketa platnog računa.
 • Poklone, nagrade i popuste možete ostvariti kroz brojne kampanje i ponude za kreditne kartice u toku godine.

Plaćanje na rate bez kamate

Odloženo plaćanje bez kamate

Revolving kredit

Beskontaktno plaćanje Mastercard kreditnim karticama

Pri korišćenju kreditnih kartica na raspolaganju vam je:

 • jedna od najrazvijenijih mreža prodajnih mesta širom Srbije
 • jedna od najrazvijenijih mreža bankomata širom Srbije
 • korisnički servisi dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji:
  • 011/3010-160 broj telefona Call centra za sve informacije vezane za poslovanje platnim karticama
  • 0800/000-808 besplatan broj telefona, dostupan za pozive u zemlji u slučaju gubitka kartice

 • Vrste kartica

Mastercard Standard uz Intesa Hit platni račun

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 40 dana

Mastercard Standard uz Intesa Hit platni račun internacionalna je kreditna kartica koja se u svetu prihvata na 28 miliona prodajnih mesta i 800.000 bankomata, uključujući i Srbiju, obeleženih znakom Mastercard.

Možete je dobiti uz Intesa Hit platni račun i na nju ne plaćate troškove godišnje članarine jer je deo paketa platnog računa čije mesečno održavanje iznosi 300 dinara.

Saznaj više

Mastercard Standard

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 40 dana.

Mastercard Standard internacionalna je kreditna kartica, koja se u svetu prihvata na 28 miliona prodajnih mesta i 800.000 bankomata, uključujući i Srbiju, obeleženih znakom Mastercard.

Ona omogućava korišćenje više opcija fleksibilnog plaćanja.

Saznaj više

Mastercard Gold

Plaćanje na rate bez kamate, odloženo plaćanje do 40 dana, poklon kartica putnog osiguranja.

Mastercard Gold internacionalna je kreditna kartica koja se u svetu prihvata na 28 miliona prodajnih mesta i 800.000 bankomata, uključujući i Srbiju, obeleženih znakom Mastercard.

Ona vam pored više opcija fleksibilnog plaćanja obezbeđuje i poklon-karticu putnog osiguranja.

Saznaj više

American Express Blue uz platni račun Intesa Hit

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 45 dana

American Express kreditnu karticu, modernog i atraktivnog dizajna, možete koristiti za plaćanje na prodajnom mestu trgovca i podizanje gotovog novca korišćenjem platne kartice na bankomatima u zemlji i inostranstvu, na mestima obeleženim znakom American Express.

Ovu kreditnu karticu možete dobiti uz Intesa Hit platni račun i na nju ne plaćate troškove godišnje članarine, jer je deo paketa platnog računa čije mesečno održavanje iznosi 300 dinara.

Saznajte više na: www.americanexpress.com

Saznaj više

American Express Blue

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 45 dana

American Express kreditnu karticu možete koristiti za plaćanje karticom na prodajnom mestu trgovca i podizanje gotovog novca u zemlji i inostranstvu na mestima obeleženim znakom American Express.

Ona vam omogućava korišćenje više opcija fleksibilnog plaćanja i druge pogodnosti, od kojih izdvajamo duži rok odloženog plaćanja bez kamate i Selects program brojnih popusta i pogodnosti u svetu.

Saznajte više na: www.americanexpress.com

Saznaj više

American Express Green

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 45 dana

American Express® Green prestižnu internacionalno priznatu kreditnu karticu možete koristiti za plaćanje karticom na prodajnom mestu trgovca i podizanje gotovog novca u zemlji i inostranstvu na mestima obeleženim znakom American Express.

Ona vam omogućava korišćenje više opcija fleksibilnog plaćanja i druge pogodnosti od kojih izdvajamo viši kreditni limit, duži rok odloženog plaćanja bez kamate i Selects program brojnih popusta i pogodnosti u svetu.

Saznaj više

American Express Green uz 100% depozita

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 45 dana

American Express® Green kreditna kartica uz 100% depozita prestižna je međunarodno važeća kreditna kartica. Limit za potrošnju po kreditnoj kartici odobrava se na osnovu oročenih sredstava na namenskom depozitnom računu. Minimalni iznos depozita je 500 EUR, a maksimalni 10.000 EUR.

Godišnja članarina iznosi 3.600 dinara za osnovnu karticu i 2.400 dinara za svaku dodatnu karticu i otplaćuje se u 12 mesečnih rata. Ostale naknade u vezi sa ovom karticom možete pogledati na sajtu Banca Intesa u okviru tarifnika.

Saznaj više

American Express Green namenjena članovima lekarske komore Srbije

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 45 dana

Ova American Express Green kreditna kartica namenjena je isključivo članovima Lekarske komore Srbije i zaposlenima u njoj i predstavlja prestižnu internacionalno priznatu kreditnu karticu, koju možete koristiti za plaćanja kreditnom karticom na prodajnom mestu trgovca i podizanje gotovog novca korišćenjem platne kartice na bankomatima u zemlji i inostranstvu, na mestima obeleženim znakom American Express.

Saznaj više

American Express Gold

Plaćanje na rate bez kamate, odloženo plaćanje do 45 dana, poklon kartica putnog osiguranja

American Express® Gold kreditna kartica je vaša privilegija! Ovu prestižnu kreditnu karticu, možete koristiti za plaćanja kreditnom karticom na prodajnom mestu trgovca i podizanje gotovog novca korišćenjem platne kartice na bankomatima u zemlji i inostranstvu, na mestima obeleženim znakom American Express.

Ona vam omogućava korišćenje više opcija fleksibilnog plaćanja i druge pogodnosti od kojih izdvajamo viši kreditni limit, Gold poklon-paket putnog zdravstvenog osiguranja za ceo svet, duži rok odloženog plaćanja bez kamate i Selects program brojnih popusta i pogodnosti u svetu.

Saznaj više

Visa Classic

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 40 dana

Visa Classic je internacionalna kreditna kartica, koju možete koristiti za plaćanja kreditnom karticom na prodajnom mestu trgovca i podizanje gotovog novca korišćenjem platne kartice na bankomatima širom sveta, na mestima obeleženim znakom VISA.

Saznaj više

Visa Classic Paralympic donatorska kartica

Plaćanje na rate bez kamate i odloženo plaćanje do 40 dana

Svaki put kada plaćate Visa Classic Paralympic karticom, Banca Intesa donira novac Fondu Paraolimpijskog komiteta Srbije i na taj način, zajedno značajno poboljšavamo položaj sportista sa invaliditetom i podstičemo razvoj paraolimpijskog sporta u Srbiji.

Saznaj više

Visa Gold

Plaćanje na rate bez kamate, odloženo plaćanje do 40 dana, poklon kartica putnog osiguranja i više opcija flaksibilnog plaćanja

Visa Gold internacionalna je kreditna kartica, koju možete koristiti za plaćanje robe, usluga i podizanje gotovine širom sveta, na mestima obeleženim znakom VISA.

Saznaj više