Mali biznis

Kao banka broj 1 u Srbiji preduzetnicima i malim preduzećima želimo da pružimo podstrek i sigurnost koji će im omogućiti uspešan razvoj i planiranje poslovanja. Sa ponosom možemo da istaknemo da od 2006. godine, od kada je sa radom krenuo Sektor za poslovanje sa malim biznisom, najviše stope rasta beležimo baš u poslovanju sa ovim segmentom privrede, premašivši za 3 godine broj od 102.000 klijenata.

U nameri da malim preduzećima i preduzetnicima približimo savremene bankarske proizvode koji su dugo bili isključivo privilegija velikih razvili smo atraktivnu ponudu namenjenu malom biznisu. Kako bismo vam pružili najviši nivo usluge, svakom klijentu iz malog biznisa dodeljujemo specijalizovanog savetnika u našim ekspoziturama.

Nudimo vam brojne kredite koji će vam pomoći u osnivanju i razvoju vašeg biznisa, kao i biznis platne kartice za vas i vaše zaposlene. Takođe, pružamo vam mogućnost korišćenja elektronskog bankarstva, pomoću kojeg možete da upravljate vašim sredstvima elektronskim putem, bez odlaska u Banku, sa svog radnog mesta, uz 40% popusta na bankarsku naknadu za sve transakcije. Po najpovoljnijim uslovima na raspolaganju su vam i naši sefovi u nekoliko ekspozitura Banke u Beogradu i Srbiji.