INTESA MAGNIFICA PORESKI SAVETNIK

Vaša podrška za svet poreza

Želeći da vam uvek pružimo uslugu više, konstantno unapređujemo svet Intesa Magnifica privilegija. U paket usluga koje pružamo kroz Magnifica platni račun, u saradnji sa profesionalnim partnerom iz oblasti poreza, uvrstili smo savetovanje u vezi s poreskim propisima s kojima se možete susresti prilikom korišćenja usluga banke, a koje uključuje:


PORESKE BILTENE
Putem poreskih biltena ćemo vas obaveštavati o najznačajnijim poreskim temama.


PORESKOG SAVETNIKA

Poreski savetnik je profesionalni partner iz oblasti poreza koji će odgovarati na vaša pitanja i nedoumice iz ove oblasti, a s kojim možete zakazati sastanak preko kalendara prema unapred dogovorenim terminima.ONLINE KALKULATOR
Uz pomoć ovog kalkulatora možete brzo i jednostavno da obračunate porez na dohodak građana i kreirate poresku prijavu.
Na internet stranici magnificataxsupport.bancaintesa.rs možete pristupiti onlajn kalkulatoru, ali i pronaći sve dodatne informacije i kontakte za zakazivanje sastanka.

Da biste se registrovali, potrebno je da koristite jedinstveni registracioni kod koji će vam biti dostavljen putem imejla ili pisma. Nakon registracije, prijavu vršite putem imejla i lozinke koju ste sami kreirali. Ukoliko imate dodatna pitanja, kao i uvek, na raspolaganju vam je vaš Magnifica savetnik.
Ostale pogodnosti Intesa Magnifica platnog računa možete pogledati ovde.

Stanovništvo