AMERICAN EXPRESS® GOLD KREDITNA KARTICA
Omogućava vam mnogo više od običnog plaćanja

American Express Gold kreditnu karticu možete da koristite za plaćanje robe i usluga na više miliona prodajnih mesta, kao i za podizanje gotovog novca na više od pola miliona bankomata širom sveta.
Kao korisnik Intesa MAGNIFICA platnog računa stičete pravo na popust od 50% na redovnu godišnju članarinu.


Plaćanje na do 12 rata bez kamate i naknade na više hiljada prodajnih mesta širom Srbije

U okviru mesečnog izvoda kreditne kartice imaćete potpuni uvid u dinamiku dospeća i iznos mesečnih rata.

Odloženo plaćanje do 45 dana bez kamate

Dugovanje po kreditnoj kartici iz prethodnog meseca izmirujete 15. u tekućem mesecu. Ova kartica funkcioniše po modelu revolving kredita, što podrazumeva da svakog meseca izmirujete minimum 5% od ukupne potrošnje iz prethodnog perioda, dok se na ostatak duga obračunava kamata. Celokupno dugovanje iz prethodnog perioda se može izmiriti do 15. u mesecu i u tom slučaju kamata neće biti obračunata.

Razlog više da se osećate sigurno na putovanju

Uz American Express Gold kreditnu karticu dobijate na poklon karticu putnog zdravstvenog osiguranja DDOR Osiguranja, koje važi u celom svetu, sa asistencijom i podrškom na putovanju koje pruža Europ Assistance. U sklopu osiguranih pokrića imate pravo i na osiguranje u slučaju kašnjenja ili trajnog gubitka prtljaga, kao i osiguranje u slučaju kašnjenja leta, ako ste avionsku kartu u međunarodnom saobraćaju platili American Express Gold kreditnom karticom.

Program popusta i pogodnosti

Kao korisnik American Express Gold kreditne kartice, pored popusta i pogodnosti koje vas očekuju u zemlji, kod naših odabranih partnera, na raspolaganju vam je i internacionalni Selects program pogodnosti, kao i specijalne ponude više od 2.200 American Express putničkih agencija širom sveta. Selects program možete koristiti u odabranim prodavnicama, restoranima, hotelima, spa centrima, rent-a-car i turističkim agencijama širom sveta. Detaljan pregled aktuelnih ponuda možete pronaći na internet stranici www.amexnetwork.com/selects.

Stanovništvo