Pitanja, konsultacije i saveti


Svesni Vaših različitih potreba kada koristite usluge deviznog i domaćeg platnog prometa, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo od 13.06.2011. uveli novi servis koji će vam omogućiti da na jednom mestu, brzo i efikasno dobijete odgovore na pitanja vezana za međunarodna plaćanja, naplate, prenose, kao i devizna plaćanja u zemlji i dinarski platni promet sa nerezidentima.

Obratite nam se, pomoći ćemo Vam u rešavanju nedoumica vezanih za platni promet, u kreiranju efikasnijih rešenja i omogućiti jedostavnije poslovanje sa Bankom.

Na dole navedene kontakte možete obaviti konsultacije u vezi transakcija platnog prometa, naloga za plaćanje, rasporeda priliva, izvoda računa Banke, ili bilo kog problema vezanog za platni promet - naš stručni tim je na raspolaganju i spreman da pomogne.

S obzirom da nam je želja da naši klijenti budu zadovoljni našim uslugama, Vaše mišljenje nam je dragoceno. Molimo Vas da nam svojim predlozima, sugestijama, primedbama i/ili pohvalama pomognete u ostvarivanju cilja i direktno utičete na bolji kvalitet usluga u platnom prometu.

Telefon: 021/4887187

e-mail adrese: platniprometpodrska@bancaintesa.rs ili supportteam@bancaintesa.rs